Mies piilotti pistoolin peräaukkoonsa – pullahti esiin poliisien edessä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Alabamasta kotoisin oleva nuorukainen oli pidätetty julkisen päihtymystilan vuoksi. Piirikunnan vankilaan passitettu mies käveli kuitenkin sen verran oudosti, että poliisit päättivät suorittaa hänelle tarkemman ruumiintarkastuksen.

Elkmontin kaupungissa humalassa häiriötä aiheuttanut 23-vuotias Jesse Roberts joutui riisumaan vaatteensa poliisien tarkastuksen vuoksi. Yhtäkkiä kesken tarkastuksen miehen takapuolesta lipsahti ulos Jimenez Armsin .38-kalibeerin pistooli. Käsiase putosi alushousuihin.

– Ajattelin ensin, että hänellä pääsi vahinko housuihin, mutta boksereista pingottanut uloste olikin ulkomuodoltaan pistoolin näköinen, sheriffi Mike Blakely kirjoitti poliisiraporttiin.

Poliisi