Näin suoritat kotona nopean paniikkisiivouksen

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä jaksaa jatkuvasti pitää kotinsa kadehdittavan siistinä. Osa ihmisistä onnistuu säilyttämään kotonaan siisteyden kuitenkin vain yhden päivän, minkä jälkeen tavarat ja vaatteet alkavat jälleen löytämään uusia paikkoja itselleen huonekalujen päältä ja lattialta.

Toisinaan yllätysvieraat voivat kutsua itsensä kylään sellaiseen aikaan kun kotona ei ole siistiä. Siivousalan ammattilaiset ovat nyt paljastaneet Daily Mail -lehdelle nopean pikasiivouksen kahdeksan kohtaa, joiden avulla pystyt siivoamaan tehokkaasti ja annat kodista heti puhtaan vaikutelman.

1. Siivoa lempimusiikin tahdissa, koska silloin olet nopempi.

2. Avaa ikkunat ja tuuleta kunnolla.

3. Viikkaa puhtaat pyykit kaappiin ja heitä likaiset pyykkikoriin.

4. Petaa sänky.

5. Siisti lattia.

6. Käytä siivoussuihketta, joka sopii kaikille pinnoille ja pyyhi hyllyt, tasot ja pöydät.

7. Vie roskat ulos.

8. Siisti kylpyhuone ja pese vessanpönttö.