Ariel Winteriä verrataan Kardashianiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Nyt nuori kaunotar on julkaissut kuvan takapuolestaan, joka on saanut ihmiset vertaamaan häntä jo Kim Kardashianiin.

19-vuotias Moderni perhe -komediasarjasta monille tunnetuksi tullut näyttelijätähti Ariel Winter on useaan otteeseen sanonut lehdille, että häntä ei kiinnosta mitä hänen paljastavasta pukeutumisestaan ajatellaan. Nyt nainen on julkaissut Instagram-kanavallaan valkoista seinää vasten otetun kuvan, jossa hän esittelee takapuoltaan valkoisissa alushousuissaan.

Ariel Winter on ylpeä omista kurveistaan ja viihtyy vartalossaan erinomaisesti. Winter ei pelkää esitellä pakaroitaan kuvissa tai pyllistää kameralle, mikä on käynytkin ilmi jo useammista naisen julkaisemista kuvista. Kaunottaren kuvaa on verrattu jopa miljoonien tykkäämään kuvaan Kim Kardashianista, joka on poseerannut rantahiekassa valkoisessa bikinialaosassa.

The booty's back in Cali☀️

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

https://www.instagram.com/p/BJYKzEAhVjt/