Kissaihmisten dildo tarjoaa nautintoa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Dildot ja hierontasauvat kehitettiin alunperin joka kodin varusteeksi, joilla naiset pystyivät hoitamaan hysteriaansa. Sittemmin erotiikkavälineet ovat siirtyneet lähinnä seksikauppojen hyllyille, mutta silti niiden käyttöä jatketaan maakukammareiden puolella vähintään samaan tahtiin kuin ennen.

Nyt kissoja rakastavat naiset voivat tyydyttää seksuaalisia mielihalujaan dildolla, jossa on tyylikäs musta figuuri. Kissan kuvalla varustettu dildo ei ole tavallisimmasta päästä, muttta sen muotokieli sopii varmasti omaromantiikasta nautiskelevalle naiselle. Kissan kuva on vain ekstraa.

Etenkin G-pisteen stimuloimiseen tarkoitettu rakkauden sauva on nimeltään Lulu Black Cat. Valitettavasti luksusluokan dildo ei lähde uuteen kotiin ilman mojovaa rahasummaa, sillä Persian Palm -sivustolla myynnissä olevan seksilelun hintalappu on 130 euroa. Dildo on 20 senttimetriä pitkä. Samaa keraamista dildoa on julkaistu myös muilla kuvioinneilla.

https://www.instagram.com/p/BQaIxPPFkbL/

https://www.instagram.com/p/BG5BSDUxhJq/