Pirtelöjen pirtelö esiteltiin – tässä on laihduttajan painajainen!

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

New Yorkissa sijaitseva Burgerology-niminen ravintola on noussut suosituksi sen överipirtelöiden takia. Insider dessert -sivusto on julkaissut amerikkalaisesta ravintolasta esittelyvideon, ja pelkästään pirtelöiden katsominen saa suun valuttamaan kuolaa.

Miltäpä kuulostaisi kermavaahdolla vuorattu jättikokoinen muki, jonka sisäpuolella on pirtelöä, ulkopuolella on strösseleitä ja päällä on hattara, tikkukaramelli, friteerattu leivonnainen ja karkkeja? Burgerologyssa tällainen pirtelöannos on arkipäivää. Kaiken lisäksi pirtelömukin ulkopuolen voi kaapia lusikalla, sillä se on kuorrutettu erikseen.

Pirtelöiden päälle voidaan panna donitseja, kakkupaloja ja pipareita. Mikäli ravintolassa ei halua syödä pelkästään herkkuja kolottavan makeahampaan taltuttaakseen, voi lautaselle tilata myös uppopaistettuja pikkusuolaisia ja jumalattoman kokoisia hampurilaisia. Vain Amerikassa.

Milkshakes slathered in frosting

These milkshakes are covered in frosting.

Publié par INSIDER dessert sur vendredi 7 avril 2017