Cristiano Ronaldon tyttöystävä menetti työnsä – fanit ja paparazzit olivat liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldon tyttöystävä Georgina Rodriguez on joutunut lopettamaan työnsä Prada-huippubrändin palveluksessa. Tyttöystävä oli työskennellyt Madridissa myyjänä, mutta julkkisstatus hankaloitti työntekoa liikaa.

Pradan tuotteita Portugalissa myynyt Georgina Rodriguez joutui lopettamaan työnsä, koska hänen työpaikalleen saapui päivittäin yli-innokkaita faneja ja paprazzeja. Ihailijat ja valokuvaajat piirittivät liikettä, eikä 22-vuotias nainen voinut enää keskittyä työntekoon. Osa toimittajista jopa tekeytyi asiakkaiksi kirjoittaakseen artikkelin Ronaldon tyttöystävästä.

Hän lopetti aiemman työnsä samasta syystä. Georgina Rodriguez työskenteli aiemmin Guccin leivissä, mutta superjalkapalloilijan tyttöystävä houkutteli liikkeeseen kaikkia muita paitsi aitoja asiakkaita. Tällöin paikan johtajat irtisanoivat naisen, The Sun uutisoi.

💐❤️

A post shared by Georgina Rodriguez (@georginarodriguezofficial) on

✌️️❤️

A post shared by Georgina Rodriguez (@georginarodriguezofficial) on

Throw back in summer 🏖👙😎

A post shared by Georgina Rodriguez (@georginarodriguezofficial) on