Japanissa 82-vuotias DJ – mummon kakkostyö yökerhoissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sumiko Iwamuro näyttää tavalliselta aasialaiselta isoäidiltä. Hän kokkailee päivisin japanilaista ruokaa, mutta öisin 82-vuotiaasta naisesta kuoriutuu bilekansaa tanssittava elektronisen musiikin DJ. Hän käyttää nimeä DJ Sumirock.

New York Post on julkaissut videon rautaisesta ikärouvasta, joka elää kahta hyvin erilaista elämää. Päivisin hän valmistaa aasialaisia ruokia. Iltaisin hän pyörittää levyjä klubeilla. Rytmissä pysyvä leidi aloitti tiskijukkauransa 70-vuotiaana valitessaan musiikkia poikansa syntymäpäiväjuhlille.

Bassonjytkeestä nauttiva tervaskanto haaveilee, että pääsisi vielä jonakin päivänä soittamaan levyjä New York Cityn suosituimpiin yökerhoihin. Tällä hetkellä hän viihdyttää parikymppisiä japanilaisia soittaen monivivahteista kappalevalikoimaa.