Peräaukon nuorennusleikkaukset suosittuja – hämmentävä trendi leviää

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat jo vuosikausia käyneet kauneuskirurgien vastaanotolla ruiskuttamassa erilaisia täyteaineita kasvoihinsa. Kerroimme aiemmin miten eräs nainen otti vaginaansa Botoxia kivunlievityksellisistä syistä. Nyt Botox-ruiskeet ovat alkaneet yleistymään myös peräaukkoon ruiskutettuna.

The Cut -sivuston mukaan peräaukon nuorennusleikkaukset ja -toimenpiteet ovat yleistyneet todella paljon. Ihmiset hakeutuvat kirurgi Evan Goldsteinin vastaanotolle suunnitellakseen hänen kanssaan miten asiakkaan peräaukosta saadaan mahdollisimman nuorekas ja kaunis.

Useimmat anaaliseksiä säänöllisesti harrastavat haluavat myös ottaa peräaukkoonsa Botoxia. Botox-hoitojen avulla anaaliseksin harrastaminen on helpompaa, koska lihaksia rentouttava aine auttaa yhdynnässä ja tekee peräaukosta nätimmän.