Supertähtien 21-vuotias tytär on bikinikaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 21-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Viime aikoina runsaasti amerikkalaismediassa esillä ollut näyttelijöiden lapsi onkin selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin.

Eilen Ireland kuvattiin Yhdysvalloissa Los Angelesin liepeillä Malibun rannalla palvomassa aurinkoa bikineissä. Samalla reissulla Ireland otti valokuvan ystävänsä bikinipepusta.

Ireland Baldwin aloitti mallinuransa virallisesti vuonna 2013 kirjoitettuaan sopimuksen IMG Models -yhtiön kanssa. Sittemmin hänet on nähty muun muassa W Magazine, Vanity Fair ja Elle -lehtien sivuilla. Ireland on myös kokeillut näyttelemistä Legendat kehässä -elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash