Jäätelöbaari myy myös koirille – herkku ei sisällä haitallisia aineksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat saattavat usein himoita jäätelön kaltaisia herkkuja, mutta ihmisten jälkiruoat eivät aina ole hyväksi lemmikkien elimistölle. Nyt Meksikon pääkaupungin asukkaat voivat kuitenkin turvallisesti tarjota koirilleen viileää ja makeaa herkkua.

Mexicossa sijaitseva Don Paletto -jäätelöbaari tarjoilee jäätelöä paitsi ihmisille, myös koirille. Nelijalkaisten jäätelö on valmistettu luonnollisesta jogurtista ja maitohappobakteereista. Tämän ansiosta se ei aiheuta koirille vatsakipuja ja ripulia, toisin kuin tavanomainen ihmisten jäätelö.

– Samojen ruokien syöminen päivästä toiseen käy varmasti tylsäksi koirille. Tulen tänne hemmottelemaan lemmikkiäni, Liliana-niminen asiakas kuvaili Reuters-uutistoimistolle.

Kuten ihmisten jäätelöiden tapauksessa, on koirille tarjolla lukuisia erilaisia makuvaihtoehtoja. Myynnissä on sekä jäätelötötteröitä että puikkoja.