Supermallin niukka festariasu – tämä olisi sulaa hulluutta Suomessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen supermalli Jourdan Dunn on toiminut Burberryn, Calvin Kleinin, Yves Saint Laurentin ja Victoria’s Secretin mallina. Taannoin hän päätyi otsikoihin saatuaan potkut Christian Diorin muotinäytöksestä vääränlaisen kuppikokonsa vuoksi.

Viikonloppuna Dunn juhli jättifestivaaleilla Kalifornian Coachellassa, jossa oli mukana myös monia muita julkkistähtiä. Jourdan oli pukeutunut asuun, jollaisella ei Suomen kesän kylminä festariöinä pärjäisi alkuunkaan. Hänellä oli nimittäin yllään vain bikinit ja niiden päällä läpikuultava harso.

Jourdan Dunn on muotiuransa lisäksi vuonna 2009 syntyneen Riley-pojan äiti. Dunn on esiintynyt viime aikoina muun muassa Rihannan River Island -vaatekokoelman kuvissa. Mallikaunotarta verrataan usein ihonvärinsä ja ulkomuotonsa takia mallilegenda Naomi Campbelliin.

Splash
Splash
Splash
Splash