Vuoristoradassa erikoinen onnettomuus – lintu osui miehen kasvoihin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Espanjaan avatusta huvipuistosta nimeltä Ferrari Land. Puiston vetonaulana on Euroopan korkein ja nopein vuoristorata nimeltään Red Force. Laite pääsee heti otsikoihin erikoisen onnettomuuden takia.

Netissä leviää video, jolla nähdään Red Force -vuoristoradassa tapahtunut onnettomuus. Vuoristoradan kyydissä olleen miehen kasvoihin törmää lintu. Lintu todennäköisesti kuolee törmäyksessä, ja epäuskoinen mies heittää raadon pois kaulaltaan kesken vuoristoratakyydin.

Tilanne näytetään videolla hidastettuna. Onnettomuuteen joutunut mies reagoi lintuun inhoa ilmeellään osoittaen. Red Force on Euroopan korkein ja nopein vuoristorata. Se kiihtyy sekunneissa 180 kilometrin tuntivauhtiin ja nousee korkeimmillaan 112 metriin.