23-vuotias Claudia Alende varasti huomion rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa kohutusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 20 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa, joten kurvitar on huippusuosittu kaunotar.

Eilen Claudia Alende kuvattiin Yhdysvalloissa Miami Beachilla, jossa hän nautti auringosta ja merivedestä mustiin bikineihin pukeutuneena. Alenden kurvit tuskin jäivät yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

23-vuotias brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.

Splash
Splash
Splash
Splash