Elastinen julkaisi ensimmäisen kuvan pojastaan: ”Paras synttäri koskaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen räppäri Elastinen sai helmikuussa perheenlisäystä, kun hänen Riina-kihlattunsa synnytti pojan. Ennen syntymää Elastinen julkaisi Instagramissa suloisen kuvan poseeraamassa vauvamasun kanssa. Nyt hän on julkaissut ihastuttavan yhteiskuvan vauvansa kanssa.

Kuvansa yhteydessä suosikkiräppäri kirjoittaa ”Sain suurimman lahjan jo 2 kuukautta sitten. Paras synttäri koskaan” ja paljastaa, että ihastuttavan valokuvan on ottanut Sami Siilin. Kuvan kommenttikenttä täyttyy parhaillaan iloisista viesteistä, ja otoksesta on tykätty tätä kirjoitettaessa jo lähes 5.000 kertaa.

Sain suurimman lahjan jo 2kuukautta sitten. Paras synttäri koskaan. #bestlifeever #bboy #minime #likefatherlikeson 📷 Sami Siilin

A post shared by Elastinen 🎶💪💯 (@elastinen) on