Facebook-murhaaja ampui itsensä takaa-ajon jälkeen

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään Yhdysvalloissa käynnissä olevasta massiivisesta poliisioperaatiosta, jossa etsittiin niin sanottua Facebook-murhaajaa. Steve Stephens surmasi ampumalla 74-vuotiaan eläkeläisen ja julkaisi tekonsa videona Facebookissa. Nyt etsinnät ovat päättyneet ja murhaaja kuollut.

Murhaaja paikallistettiin etsinnöissä Pennsylvanian Eriestä, kun poliisi sai yleisövihjeen tapaukseen liittyväksi ilmoitetusta autosta. ABC News kertoi hetki sitten, että Stephens ampui lopulta itsensä autolla tapahtuneen poliisin lyhyen takaa-ajon jälkeen. Murhaajan löytymiseen johtavasta vihjeestä luvattiin eilen 50.000 dollarin palkkio.

Stephensin sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videolla nähtiin miten hän murhasi Roger Godwinin ampumalla Clevelandissa. Pian videon lähdettyä leviämään FBI ja ATF saivat selville miehen henkilöllisyyden ja aloittivat massiiviset etsinnät.

Murhaajaa pyydettiin antautumaan vapaaehtoisesti, mutta tuloksetta. Toisessa Steve Stephensin julkaisemassa videossa hän kertoi surmanneensa 10 ihmistä, joten kyseessä voi olla jopa sarjamurhaaja. Miehen mahdollisista muista uhreista ei ole kuitenkaan vielä tietoa.