Kissa huudatti stereoita koko yön Mikkelissä – poliisikin yritti keskeyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääsiäisenä ihmiset tapasivat toisiaan ja viettivät monin paikoin railakkaitakin juhlia, mutta Mikkelissä nähtiin, että myös kissat osaavat juhlia läpi yön. Länsi-Savo nimittäin uutisoi Nona-kissasta, joka luukutti stereoita kerrostaloasunnossa aamuun saakka.

Tapaus tuli kuusivuotiaan kissan isäntäperheen tietoon, kun perheen vuokranantaja soitti ja tiedusteli mahdollisista kotibileistä. Kotona oli kuitenkin ollut vain perheen kissa, koska ihmiset olivat viettämässä pääsiäislomaa matkoilla.

Jostain syystä kissa oli onnistunut saamaan musiikin soimaan kovaäänisesti iltakymmeneltä, eikä lemmikki osannut hiljentää musiikkia ovelle koputelleista naapureista ja poliiseista huolimatta. Kissan hoitaja meni asuntoon aamupäivällä ja sammutti viimein musiikin 13 tunnin ”kotibileiden” jälkeen.

Isäntäperhe veikkaa, että kissa oli yrittänyt lyödä tassulla stereoiden vihreää valoa, jolloin musiikki lähti soimaan.