Nanna Karalahti surullisena: ”Me eroamme Jeren kanssa”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta monille tunnetuksi tullut Nanna Karalahti sai viime vuoden toukokuussa esikoisensa jääkiekkoilijapuolison Jere Karalahden kanssa. Nyt Nanna kertoi surumielisenä blogissaan, että vuonna 2015 solmittu avioliitto Jeren kanssa on tullut päätökseensä.

Nanna Karalahti halusi ilmoittaa omassa blogissaan erostaan naisen omilla sanoilla ennen kuin kukaan muu pääsisi asiaa huhupuheiden perusteella spekuloimaan tai ruotimaan. Nannan mukaan päätös erosta oli tehty Jeren kanssa yhdessä eikä siihen liittynyt mitään draamaa.

Nanna Karalahti kertoi koskettavassa kirjoituksessaan, että hän välittää ja kunnioittaa yhä Jerestä, ja he tulevat kasvattamaan Jax-poikansa yhdessä. Pariskunta on kuitenkin huomannut, että heidän perheensä tulee olemaan onnellisempi kun he eivät asu saman katon alla kolmestaan.

Big love ❤️ Jax & Jere ❤️

A post shared by Nanna ❤️ (@nanna.karalahti) on

Blogissa vauvajuttuja ja paljon kuvia 👶🏼☀️👆🏻Yhteistyössä: @liberosuomi

A post shared by Nanna ❤️ (@nanna.karalahti) on

Noi lapset ❤️ Kuin omia ❤️ #jk2015 #wedding #kummitytöt #paraspäivä

A post shared by Nanna ❤️ (@nanna.karalahti) on