Pojan kengissä taikuutta? Laskeutuvat aina oikein päin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni on voinut huomata, että aina kun lattialle putoaa jokin ruoka-annos, voileipä tai esimerkiksi puhelin, se putoaa aina pahimmalla mahdollisella tavalla. Voileipä iskeytyy matolle täytteet edellä ja puhelin kääntyy aina niin päin, että sen näyttö iskeytyy maahan ja hajoaa. Nyt eräs poika esittelee videolla kuitenkin erikoisen poikkeuksen tähän sääntöön.

Videolla nähdään tilanne, jossa poika esittelee erikoisia kenkiään. Poika väittää isälleen, että aina kun poika heittää kengät maahan ne kääntyvät kuin taianomaisesti oikein päin. Isä on hieman epäileväinen, mutta on halunnut kuitenkin kuvata tilanteen videolle.

Poika heittää aluksi toisen kengän, joka pyörähtää oikein päin. Kun poika heittää vielä kenkäparista toisen kengän, se jääkin maahan väärin päin. Isä luulee jo todistaneensa pojan puheet vääriksi, kunnes tapahtuu ihme ja kenkä pyörähtää lattialla ympäri kuin itsestään.