Marijuanasätkistä luksusversio myyntiin Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on jo useita osavaltioita, jotka ovat laillistaneet kannabiksen viihdekäytön ja saaneet siten miljardiluokan verotulot sen sijaan, että rahat olisivat päätyneet rikollisjärjestöille. Kannabiksesta on siis tullut tupakan ja alkoholin tavoin tuottoisa tulonlähde julkiselle sektorille.

Tavallisten kannabiskauppojen lisäksi alan lailliset yritykset ovat parhaillaan tuomassa markkinoille kalliimman hintaluokan luksustuotteita, joista eräs on Aspenissa toimivan yhtiön lanseeraama Toast. Kyseessä on ulkoisesti tupakalta näyttävä marijuanasätkä, joka on suunnattu varakkaammille käyttäjille.

Korkeamman hinnan lisäksi Toast-tuotteissa oleva marijuana sisältää tavallista marisätkää selvästi vähemmän vaikuttavaa ainetta, jotta käytön kontrolloiminen olisi helpompaa. Kymmenen sätkän aski maksaa 85 dollaria, eli noin 75 euroa.

Splash
Splash