Mies kadotti lompakkonsa festareilla 2003 – odottamaton seuraus paljastui 14 vuotta myöhemmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoolainen toimittaja Timothy Burrows kadotti lompakkonsa vuonna 2003 monien muiden tavoin ollessaan juhlimassa Reading-festivaaleilla. Nyt 14 vuotta myöhemmin hän sai yllättäen tietää mitä lompakon sisällölle aikoinaan tapahtui, eikä tarina ollut tavanomaisin mahdollinen.

Nyt eräs mies otti yhteyttä Barrowsiin ja kertoi tarinan lompakon kohtalosta. Barrows sai tietää, että joukko miehiä oli löytänyt lompakon festivaaleilta ja ottanut sieltä 10 puntaa rahaa ostaakseen siideriä. Varsinainen yllätys ei kuitenkaan ollut rahan vieminen, vaan jotain aivan muuta.

Löydöstä saakka, siis 14 vuoden ajan, kaverukset ovat nimittäin järjestäneet keskenään The Timothy Burrows Challenge -nimisen juomiskilpailun 10 puntaa ”lahjoittaneen” miehen kunniaksi. Juomiskilpailussa viiden hengen joukkueilla on edessään neljä litraa siideriä kullakin. Sen jälkeen siiderit juodaan kilpaa.