Rantalomailijat yllättyivät – bikinishow keskeytti auringon palvomisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Floridassa Miami Beachille aurinkoa palvomaan päätyneet turistit tarkkailevat yleensä silmä kovana ympäristöään paparazzien varalta, sillä paparazzien luona liikkuu usein julkkistähtiä. Nyt vuorossa on ollut hieman toisenlainen show, kun rannalla järjestettiin bikinimalliston kuvaussessio.

Mallikaunottaret Rachael Vallori ja Holly Graves järjestivät rannalla melkoisen yllätyksen, sillä neitokaiset vaihtelivat pitkään bikineitä ja poseerasivat ne yllään muotikuvaajille. Kyseessä oli mitä ilmeisimmin tulevan bikinimalliston mainoskuvaukset, mutta samalla ne viihdyttivät myös rannalle päätyneitä turisteja ja paikallisia. Silmänruokaa nimittäin riitti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat