K-System ja Joonas Hahmo saivat maailmanlaajuisen levytyssopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ocean Drive menestyssinglellään tanssilattiat sekä somen valloittanut artistikaksikko Joonas Hahmo sekä Kimmo ”K-System” Kauppinen ovat solmineet maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Armin Van Buurenin luotsaaman Armada-levymerkin kanssa.

Kaksikko on suuressa hiljaisuudessa työstänyt uutta kansainvälisille markkinoille suunnattua materiaalia ja tästä hedelmästä päästään nyt nauttimaan, kun ensimmäisenä Armada-levymerkillä julkaistavana singlenä kuullaan mystistä nimeä kantava Yamana.

– Olemme halunneet lähteä rakentamaan yhteisprojektillemme omaperäistä, tunnistettavaa soundia ja tehdä kappaleita jotka tarjoilevat kuulijalleen hyviä fiiliksiä. Yamana luo meille vahvan mielikuvan kesästä, auringosta, Ibizan Ushuaïa-klubista sekä ehkä muutamasta mojitosta hyvän musan äärellä, eli tanssittaa varmasti. Super Cool Summer Vibes, kuten Armadalta todettiin, suomalaisartistit kommentoivat.

Yamana on saanut osakseen jo maailmanlaajuista huomiota, sillä kappale nostettiin satojen ehdokkaiden joukosta 21. huhtikuuta julkaistavalle Armin Van Buuren – A State Of Trance 2017 -kokoelmalle, joka on kansainvälisesti yksi alan merkittävimpiä kokoelmajulkaisuja.