Mikä tiimalasivartalo! Kim Kardashian hämmentävässä kunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian tekee jatkuvasti paljon töitä oman ulkonäkönsä ja vartalonsa eteen. Hän noudattaa tarkkaa ruokavaliota ja kuntoilee säännöllisesti. Aiemmin tällä viikolla hän kuitenkin ilmoitti Twitterissä, että sairastuminen on kaikista paras laihdutuskeino. Siitä syntyi someraivo.

Eilen someraivon yhä velloessa Kim kuvattiin saapumassa ystävänsä kotiin nauttimaan illallista. Kuvissa erityishuomio kiinnittyy Kimin vartalon muotoihin, jotka tuovat mieleen tiimalasin.

Fanit eivät ole ymmärtäneet sitä miten miljoonien seuraama nainen voi antaa nuorille noin edesvastuuttoman neuvon, jonka mukaan flunssan sairastaminen on paras laihtumiskeino. Kohun jälkeen nainen on poistanut alkuperäisen twiitin, jossa luki: ”The flu can be amazing diet. So happy it came in time for the Met gala”.

Splash
Splash
Splash
Splash