Fast & Furious -elokuvasarja loppuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fast & Furious -elokuvasarja on viimein kohtaamassa loppunsa. Pelimaailmasta alkunsa saanut erittäin menestyksekäs elokuvasarja tulee tällä tietoa saamaan yhteensä kymmenen elokuvaa. Asian paljasti Collider-lehdelle tuottaja Neal Moritz.

Näin ollen jättisuosioon nousseen ja ennätyksiä parhaillaan rikkovan The Fate of the Furiousin jälkeen on tulossa vielä kaksi uutta elokuvaa. Yhdeksännen elokuvan tuotanto tullaan aloittamaan mahdollisimman pian, mutta ei kuitenkaan ennen kuin siihen on saatu pohjaksi tarpeeksi hyvä tarina.

Tuottaja Moritz paljasti samalla, että elokuvan käsikirjoittajilla ja tuotantotiimillä on jo mielessään näyttävä lopetus suositulle elokuvasarjalle. Ennen siihen pääsemistä täytyy kuitenkin tehdä vielä yksi elokuva, jonka tarina puuttuu vielä. Kahta viimeistä elokuvaa ei tulla hänen mukaansa kuvaamaan samanaikaisesti, koska se olisi liian rankkaa.