Mummeli kiinni rattijuopumuksesta: ”Olen liian kännissä testaukseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rattijuopumukset ovat valitettavan yleisiä niin Suomessa kuin muualla maailmassakin, ja niiden seurauksena tuhannet sivulliset menettävät henkensä joka vuosi. Nyt Yhdysvalloissa on jäänyt rysän päältä kiinni iäkäs nainen, jonka tapaus nousi otsikoihin poliisin paljastettua sen yksityiskohtia.

76-vuotias Joy Hunt oli nimittäin kertonut poliisin pysäytyksen jälkeen, että hän on liian juovuksissa kyetäkseen tekemään poliisin alkoholitestauksia. Sitä ennen hän ehti yrittää testien tekemistä, mutta kuitenkin tuloksetta.

Mummeli totesi lisäksi, ettei hänen tulisi ajaa lainkaan. Hänen ajonsa kiinnitti poliisin huomion Floridan Villagesissa, koska kaksi hänen autonsa neljästä renkaasta oli puhki. Nyt nainen on vapaana odottamassa oikeudenkäyntiä 1.000 dollarin takuita vastaan.