Kylie Jennerin vartalo kuin tiimalasi – bilemekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla, että miljoonien teinityttöjen idoli ja roolimallia Kylie Jenner on saamassa oman realitysarjan. Kyseessä on Kardashianit-sarjan spinoff, jollaisista ovat myös perheen muita lapsia työllistäneet realitysarjat Rob & Chyna ja Revege Body.

Eilen Kylie kuvattiin kurvikkaana osallistumassa Sugar Factory American Brasserien virallisiin avajaisiin Yhdysvalloissa. Nuori neitokainen luotti tällä kertaa asuvalinnassaan niukkaan ja tyköistuvaan cocktail-mekkoon ja mustavalkoiseen raitakuosiin.

Kylie Jennerin Life of Kylie -nimisessä sarjassa tullaan seuraamaan 19-vuotiaan kaunottaren todella uniikkia elämää muotisuunnittelijana, tyyli-ikonina, televisiotähtenä, yrittäjänä ja Kylie Cosmetics -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana. Sarjan ensimmäiset jaksot alkavat tänä kesänä E!-kanavalla Yhdysvalloissa.

Splash
Splash
Splash