Kim Kardashian bikineissä – kuvat ilman photoshopia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on tehnyt toisen lapsen syntymän jälkeen paljon töitä päästäkseen taas siihen kuntoon, jossa hän oli ennen raskautta. Eilen hänet ikuistettiin pitkästä aikaa bikineissä paparazzikuviin, eli Kim nähdään ilman kuvankäsittelyä toisin kuin yleensä esimerkiksi hänen sosiaalisen median kuvissaan.

Kim Kardashian lomailee parhaillaan Kourtney-siskonsa ja heidän ystäviensä kanssa Meksikossa Casa Aramarassa, jossa sisarukset ovat näyttäytyneet bikineissä. Kim näytti tyrmäävältä saatuaan mahdutettua uhkeat kurvinsa mustiin bikineihin auringonpalvontaa varten.

36-vuotias kahden lapsen äiti on todella ylpeä nykyisestä vartalostaan ja hänen onnistuneesta painonpudotuksestaan, minkä vuoksi hän nauttiikin todella paljon kovan työn tuloksena saadun vartalon esittelemisestä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash