StaraTV: Haastattelussa Habio

Haastattelut StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen artistitulokas Habio on juuri julkaissut Urbaani iskelmä -esikoisalbuminsa, joka sisältää monia radiosta tuttuja kappaleita. Esimerkiksi Aamulypsy-ohjelmassa lähes kulttisuosioon noussut artisti kertoo nyt Staran haastattelussa kuulumisiaan ja valottaa albuminsa sisältöä.

Habio yhdistelee rohkeasti melodioita ja suomalaisen iskelmän perinnettä urbaaniin tuotantoon. Hänen mukaansa hiphop ja räp -artistit ovat ryhtyneet viime aikoina ottamaan aikaisempaa enemmän elementtejä iskelmästä ja toisin päin. Habion musiikkia pääsee ensi kesänä kuulemaan myös keikoilla muun muassa Tammerfestien yhteydessä.

Habion albumin voi kuunnella Spotifystä tästä linkistä ja tilata fyysisenä levynä Levykauppa Äxästä.