Bikinivartalo hipoo täydellisyyttä! Kourtney Kardashian kuin fitness-malli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti ja liikenainen Kourtney Kardashian täytti juuri 38 vuotta. Nainen ei tunnu juuri ulkonäöltään vanhenevan, ja kolmen lapsen äiti onkin paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Parhaillaan Kourtney viettää aurinkolomaa yhdessä Kim-siskonsa kanssa.

Eilen Kourtney kuvattiin esittelemässä fitness-elämäntyylinsä tuotosta, eli hänen merkittävästi aikaisemmasta timmiytynyttä vartaloaan rannalla Punta Mitan Casa Amarassa.

Kourtney Kardashian juhlisti viime viikolla syntymäpäiväänsä julkaisemalla itsestään alastonkuvan. Nainen kirjoitti kuvaansa tekstin: ”Birthday suit”, ja kaunotar tuntuukin olevan hyvin sinut vartalossa, jonka hän on on onnistunut vuosien varrella muokkaamaan. Sensuellissa kuvassa syntymäpäiväsankari nousi alastomana vedestä.

Splash
Splash
Splash