Tappara ja Poika jo matkalla kotiin – torilla voitonjuhlat täydessä käynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Tappara teki tänään historiaa voittamalla jääkiekon Suomen mestaruuden ja nousten samalla mestaruuksien määrässä ykköseksi ohi Tampereen Ilveksen. Parhaillaan Tappara ja Poika ovat jo matkalla kotiin, sillä he istuvat lentokoneessa odottamassa nousua ja lennon suuntaamista kohti Tampere-Pirkkalan lentokenttää.

Lento Kuopiosta Tampereelle kestää noin 35 minuuttia, joten Tappara ja Poika laskeutuvat kohteeseen melko tarkasti noin puolen yön aikaan. Tampereella juhlinta on parhaillaan jo täydessä käynnissä, sillä Keskustorin suihkulähde korkattiin perinteiseen tapaan ensimmäisen kerran jo minuuttien kuluttua mestaruuden voittamisesta.

Tapparan viralliset voitonjuhlat järjestetään Tampereen Keskustorilla ensi lauantaina kello 16.00 alkaen.

Tapparan suosikkipelaaja Pekka Saravo ilmoitti nyt jääkiekkouransa lopettamisesta. Viime vuonna hänen nimikkokappaleensa muodostui joukkueen mestaruuden tunnuskappaleeksi. Stara tapasi tuolloin kappaleen tekijän, Mansesterin, joka kertoi haastattelussa mistä kappale sai alkunsa.