Täydellinen bikinivartalo? Kim Kardashian bikineissä kuin tiimalasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on tehnyt toisen lapsen syntymän jälkeen paljon töitä päästäkseen taas siihen kuntoon, jossa hän oli ennen raskautta. Tällä viikolla hänet on ikuistettu pitkästä aikaa bikineissä, kun hän on lomaillut yhdessä Kourtney-siskonsa ja ystäviensä kanssa Meksikossa.

Eilen Kim ikuistettiin Punta Mitan Casa Aramarassa käyskentelemässä meksikolaisen lomakohteensa rannalla Diorin värikkäissä bikineissä, ja julkkistähti oli silminnähden tyytyväisenä laihdutuksensa tuloksiin.

36-vuotias kahden lapsen äiti on todella ylpeä nykyisestä vartalostaan ja hänen onnistuneesta painonpudotuksestaan, minkä vuoksi hän nauttiikin todella paljon kovan työn tuloksena saadun vartalon esittelemisestä.

Splash
Splash
Splash
Splash