Poptähti Cheryl Cole myy luksustaloaan – 7 000 000 euron koti kuin päiväunista

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisio- ja musiikkiuraltaan tunnetuksi tullut poptähti-juontaja Cheryl Cole synnytti taannoin hänelle ja One Direction -yhtyeestä tunnetuksi tulleelle poikabänditähti Liam Paynelle esikoisen. Cole myös muutti yhteen rakkaansa kanssa, joten hänen oma luksustalonsa jäi tyhjilleen.

Nyt Hertfordshiressä sijaitseva Cheryl Colen luksustalo on tullut myyntiin noin seitsemän miljoonan euron hintaan. Girls Aloud -tyttöbändin entisen tähden koti on kuin suoraan sisustuslehden sivuilta, sillä siinä on käytetty paljon lasia ja avaria erikoisen muotoisia tiloja. 1.200 neliömetrin talosta löytyy muun muassa oma elokuvateatteri, kuusi makuuhuonetta omilla kylpyhuoneilla, sisäuima-allas, kuntosali ja höyrysauna.

33-vuotias Cheryl Cole ja 23-vuotias Liam Payne ovat yksi Britannian seuratuimmista julkkispareista. Cole on parhaillaan mukana kosmetiikkajätti L’Oreal Parisin kampanjassa, joka juhlii naisten ja miesten kauneutta ja erilaisuutta. Mainosvideolla nainen säteilee todella onnellisen ja itsevarman näköisenä esitellessään vatsaa tiukassa vartaloa myötäilevässä mekossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash