Aseellinen ryöstäjä iski – kassapojan kylmäpäisyyttä ihmetellään maailmalla

Ohhoh! · Stara.fi

Ryöstäjien uhriksi joutuminen ei ole koskaan positiivinen kokemus, eikä varsinkaan jos ryöstäjällä on kädessään ase. Ihmiset reagoivat kuitenkin erilaisiin tilanteisiin eri tavoin, ja nyt verkossa ihmetellään Yhdysvaltojen Kansasissa tallentunutta valvontakameran videota.

Videolla nähdään miten Jimmy John’s -ravintolan kassapoika joutui aseellisen ryöstön uhriksi kesken työpäivänsä. Isokokoinen mies saapui ravintolan kassalle ja hetken hermostuneen liikehdinnän jälkeen hän kaivoi taskustaan käsiaseen, jota heilutellen vaati saada kassakoneesta rahat itselleen.

Keskiviikkoiltana kello 21.15 kuvatulla videolla nähdään kuinka tyynesti kassapoika otti ryöstön, sillä hän ei osoittanut mitään hermostumisen merkkejä. Sen sijaan hän kaivoi tyynen rauhallisesti ja jopa lakonisesti rahat kassakoneesta ja ojensi ne miehelle. Myöhemmin nuori mies kommentoi TMZ-verkkolehdelle, että ryöstäjä oli hänen mielestään ”bitch”.