Parittelevat kengurut tositoimissa – pysäyttivät liikenteen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa kengurut ovat asukkaille melko tuttu näky luonnossa ja toisinaan myös omakotitaloalueillakin. Silti aggressiiviset, autojen päälle hyökkäävät ja keskenään painivat kengurut onnistuvat yllättämään asukkaatkin. Tällä kerralla yllätys oli melkoinen, kun kengurut päättivät alkaa parittelemaan keskellä autotietä.

Aina rakkaus ei katso aikaa eikä paikkaa, mutta kengurupari valitsi silti nyt hyvin epäkäytännöllisen parittelupaikan. Melbournessa töihinsä aamulla ajaneet autoilijat saivat yllättyä toden teolla, kun he näkivät keskellä maantietä kaksi kengurua tositoimissa.

Autoilijat olivat joutuneet väistelemään himokkaita kenguruja tiellä, jonka liikennettä parittelemaan ryhtyneet eläimet häiritsivät melko paljon. 3AW-ohjelman Ross ja John jakoivat Twitterissä hauskan kuvan, joka heille oli aamulla erään autoilijan toimesta lähetetty.