Supermalli toipuu festarifiaskosta bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallitulokas Bella Hadidin ja poptähti The Weekndin suhteen päätyttyä mies siirtyi melko nopeasti toiseen kaunottareen, mutta myös Bella löysi itselleen nopeasti uuden miehen. Aiemmin tällä viikolla Hadid joutui kohun keskiöön mainostettuaan näkyvästi fiaskoksi osoittautunutta Fyre Festivalia.

Skandaalin laantuessa Bella Hadid on suunnannut Miamiin, jossa hän nautti eilen auringosta hotellinsa uima-altaalla bikineissä. Fyre Festivalin kaaos on tuonut myös tapahtumaa mainostaneille julkkiskaunottarille runsaasti kritiikkiä, eikä Bella ole jäänyt siitä paitsi.

Bella Hadid on viime aikoina nähty viettävän aikaansa australialaisen Jordan-nimisen miesmallin kanssa. Komistus on saanut naiselle hymyn huulille ja saattanut olla myös osasyy siihen, että Hadid päätti poistaa exänsä seuraamiensa henkilöiden joukosta Instagramista.

Splash
Splash
Splash
Splash