Joy Corrigan ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinimallien raamattu, eli Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero, on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja taannoin sen sivuilta tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta.

Carrigan oli yksi julkkisnaisista, jotka olivat osallistumassa Bahamalla järjestettyyn Fyre Festivaliin, joka floppasi todella rajusti. Hän ja Gina-siskonsa selvisivät kuitenkin pois Exuma-saarelta ja ovat nyt jo Miamissa turvassa. Siellä molemmat poseerasivat innokkaasti bikineissä rannalla.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash