Pikkutyttö suivaantui – ei pidä hitaasti kävelevistä ihmisistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenäiti Katie Stauffer on julkaissut hänen tyttärestään Milasta hauskan videon, joka on lähtenyt nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa. Pikkutytön tilitys hitaasti kävelevistä ihmisistä on niin samaistuttava, että se on saanut ihmiset huvittumaan pienen tytön kokemuksista ja kärsimättömyydestä.

Monia aikuisia harmittaa hitaasti kävelevät ja toimivat ihmiset sekä kadulla että esimerkiksi kaupassa silloin kun itsellä olisi kiire. Mila tietää tämän tunteen täysin ja selittää videolla omat ensimmäiset kokemuksensa kaupassa, jossa hän joutui herkkuja halutessaan odottamaan omaa vuoroaan liian hitaasti kävelevän naisen takana.

Mila kertoi kokemuksistaan todella turhautuneena. Hänellä ei ole tytön omien sanojen mukaan aikaa odotella hitaasti kävelevien ihmisten takana yhtään mitään, koska hänellä on paikkoja minne hänen tulisi mennä. Moni tietää tämän tunteen, minkä vuoksi tytön tilitys onkin levinnyt nopeasti viraalihitiksi.

Mila's Memoirs…that sounds good right? 🎥 by @kaitsta #againalwaysingoodfun 😉✌🏼

A post shared by Katie (@kcstauffer) on