StaraTV: Cannonball Runin Steve Goldfield Suomessa!

Autot StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman legendaarisin autokilpailu Cannonball Run tuli suomalaisille tutuksi viimeistään vuoden 1981 Kanuunankuularalli-elokuvan myötä. Vuosikymmeniä tauolla ollut klassikko elvytettiin viime vuonna, kun Cannonball Run Rally keräsi noin 55 autokuntaa ajamaan Yhdysvaltojen halki.

Steve Goldfield, Kuva: Stara

Stara oli viime vuonna mukana Cannonball Runin ainoassa suomalaisessa autokunnassa. Parhaillaan tapahtuman tiimi kiertää ympäri maailmaa kertomassa ensi syksyn reissusta, joka tarjoaa viiden tähden luksusta jokaiselle osallistujalle autoista ruokaan ja majoituksesta elämyksiin. Stara tapasi Helsingissä vierailleen Steve Goldfieldin, joka on yksi luksusautomaailman tunnetuimpia tähtiä.

Goldfield kertoo Staran haastattelussa mitä Cannonball Run on ja muistelee viime vuoden historiallista tapahtumaa. Samalla Goldfield valottaa hieman mitä on luvassa tämän vuoden tapahtumassa, joka lähtee liikkeelle Detroitista ja päättyy Aspeniin, josta lennetään vielä kahdeksi päiväksi jatkobileisiin Meksikon Cancuniin. Lisätietoa tapahtumasta löytyy Cannonball Runin verkkosivuilta.