Australiaan ilman välilaskuja – nyt myös Pariisista 17 tunnissa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain, että australialainen lentoyhtiö Qantas aloittaa ensi vuonna suorat reitit Lontoosta Perthiin. Nyt yhtiön työntekijät ovat paljastaneet, että myös Pariisista pääsee lentämään pian kenguruiden maahan ilman välilaskuja.

Airbus ja Boeing ovat tuomassa markkinoille lentokoneita, jotka pystyvät matkustamaan ennennäkemättömän pitkiä matkoja. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että Euroopasta voi tulevaisuudessa matkustaa Australiaan ilman välilaskuja. Ensimmäiset 17 tunnin pituiset lennot tehdään Lontoon ja Perthin välillä, mutta jo ensi vuoden lopulla voi lähtöpaikaksi valita myös Pariisin, Yahoo! uutisoi.

Australialaisen lentoyhtiö Qantasin ensimmäinen Kangaroo Route -reitti Lontoosta Australiaan kesti neljä päivää ja siinä oli seitsemän välilaskua vuonna 1947. Lentoyhtiö lupailee, että uusien lentokonemallien myötä ihmiset voivat pian matkustaa Australiaan Euroopasta aiempaa helpommin. Qantasista tiedotetaan, että yhtiö aloittaa suorat lennot myös Lontoon ja Sydneyn sekä Lontoon ja Melbournen välillä seuraavan viiden vuoden aikana.