Joanna Krupa alastomana somekuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt Joanna on julkaissut kaksi poikkeuksellisen rohkeaa valokuvaa sosiaalisessa mediassa.

Krupa lomaili äskettäin Karibialla saarella sijaitsevassa lomakohteessa, jossa hän riisui itsensä täysin alastomaksi ja julkaisi siitä kaksi rohkeaa alastonkuvaa Instagramissaan.

37-vuotias Joanna Krupa on todella itsevarma nainen, ja hän julkaiseekin hyvin usein hänen omalla Instagram-kanavallaan seksikkäitä ja hyvin paljastavia kuvia, jotka hän on ottanut itse peilin kautta itsestään. Suurin osa miesfaneista hukuttaa naisen kuvien kommenttikentät kehuilla, mutta osa naispuolisista kommentoijista ihmettelee alusvaatteissa otettuja kuvia.