Mies haluaa näyttää haltijalta – käyttänyt jo 30 000 euroa kauneusleikkauksiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Argentiinalainen Luis Padron on vasta 25-vuotias, mutta hän on varma elämänsä suurimmasta kutsumuksesta. Mies haluaa näyttää fantasiamaailman haltijalta. Hän on muun muassa poistattanut karvoitustaan ja vaalentanut ihoaan aidomman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Buenos Airesissa asuva Luis Padron sai pakkomielteen haltijoista jouduttuaan lapsena kiusatuksi. Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 29.500 euroa. Miehelle on tehty leukaan rasvaimu, värjätty silmät, poistettu ihokarvoitusta ja suoritettu nenäleikkaus. Lisäksi hän käyttää kuukausittain noin 4.700 euroa kauneudenhoitotuotteisiin, joiden avulla Padron muuttaa ihonväriään vaaleammaksi ja täyteläisemmäksi.

Daily Mailin mukaan Padron viis välittää muiden mielipiteistä. Hän aikoo jatkaa ulkonäkönsä muokkaamista haltijaksi niin kauan, kunnes on tyytyväinen lopputulokseen. Edessä on vielä hiusrajan muuttaminen kaarevaksi, alimpien kylkiluiden poistaminen sekä raajojen venyttäminen pidemmän figuurin saamiseksi.

КолдовствоPH: Sofia Arriola

Publié par Luis Padron sur jeudi 20 avril 2017

Ye Olde Fairy TalePH: Sofia Arriola

Publié par Luis Padron sur dimanche 2 avril 2017

Bistoury, glamour, and cruelty.

Publié par Luis Padron sur dimanche 18 septembre 2016