Nyt se on varmaa! Michael Jacksonin Paris-teinityttärestä elokuvatähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin Paris-tytär yritti muutama vuosi sitten itsemurhaa, minkä jälkeen tytär vietti vuosia poissa julkisuudesta. 19-vuotias Paris on viime aikoina tehnyt toden teolla tuloaan julkisuuteen, ja nyt vuodesta 2017 on tulossa hänen läpimurtonsa julkkistähtenä.

Splash

Deadline.com uutisoi nimittäin nyt, että Paris Jacksonista on tulossa Hollywoodin elokuvatähti. Maanantaina MET Gaalassa New Yorkissa Calvin Kleinin asussa säväyttänyt kaunotar on saanut elokuvaroolin Amazon Studiosin tulevasta elokuvasta, jonka ohjaa australialainen Nash Edgerton. Tiedon vahvisti Jacksonin tiedottaja Mark Modesitt.

Paris Jackson esittää mustaa komediaa edustavassa elokuvassa 20-vuotiasta Nellyä. Hänen kanssaan valkokankaalla nähdään muun muassa brittinäyttelijä David Oyelowo. Elokuvan nimeä ei ole vielä tässä vaiheessa julkistettu.

Taannoin Paris Jackson julkaisi Instagramissa kuvan uudesta tatuoinnistaan, jota koristavat edesmenneen isän silmät. Paris on teettänyt tämän melko kookkaan tatuoinnin käteensä, johon kuva onkin tehty koko käden leveydeltä. Kuvassa Michael Jacksonin silmät ja hiuskiehkura kurkistavat naamarin takaa. Kuva on otettu poptähden vuonna 1991 julkaistun Dangerous-nimisen albumin kannesta.