Beyoncen huulet näyttävät valtavilta – fanit epäilevät täyteaineita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hetki sitten yhdeksättä hääpäiväänsä juhlinut Beyonce ilmoitti helmikuussa odottavansa hänelle ja Jay Z:lle kaksosia. Sen jälkeen fanit ovat päässeet seuraamaan naisen raskauden etenemistä useista kuvista, joissa Beyonce on esitellyt pyöristynyttä vatsaansa.

35-vuotias Beyonce on tämän raskauden aikana todella panostanut omaan tyyliinsä ja esitellyt upeita raskausvatsaa korostavia asujaan hänen sosiaalisessa mediassaan. Fanit ovat huomanneet kuvissa vaatteiden ja suurentuneen vatsan lisäksi, että myös Beyoncen huulet näyttävät suuremmilta.

Beyoncelta on kyselty ihmeissään, että onko hän ottanut täyteaineita huuliinsa. Beyonce on Daily Mail -lehden mukaan kieltänyt väitteet ja kertonut, että pulleammat huulet ovat raskaushormonien aikaansaamat. Taannoin Kim Kardashiania syytettiin hänen raskautensa aikana samasta asiasta, mutta myös Kardashian kielsi väitteet ja hänen huulensa pienenivätkin vähitellen synnytyksen jälkeen.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

🤰🏽🏡 😂

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on