Legendaarinen Village People saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasan jäähallissa 24. – 25.11.2017 järjestettävä Polar Sound Wasa Winter Festival on kiinnittänyt pääesiintyjäkseen legendaarisen Village People -yhtyeen, jonka tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa YMCA, In The Navy ja Go West.

Vaasassa nähtävän kokoonpanon keulahahmona ja solistina toimii vuodesta 1979 saakka yhtyeeseen kuulunut Raymond Simpson. Yhtyeeseen kuuluvat lisäksi Felipe Rose, Alexander Briley, Eric Anzalone, Bill Whitefield ja Jim Newman.

Village People tuo Vaasa Arenalle energisen Still The Kings Of Disco -esityksen, joka on villinnyt ympäri maailman suurilla festivaaleilla ja konserttiareenoilla jo vuosikymmenien ajan. Vuonna 2008 Village People sai oman tähden kuuluisalle Hollywoodin Walk of Famelle.

Polar Soundin täysi-ikäisille suunnatun perjantain ohjelma on rakennettu pääesiintyjän mukaisesti Disco Edition -teemalla. Yhdysvaltalaisyhtyeen lisäksi jäähallissa nähdään myös ruotsalainen ysäriyhtye Rednex. Ikärajattomassa lauantai-illassa tähtiartisteina nähdään Apulanta ja Vesala.

Polar Sound Winter Festival tavoittelee oheistapahtumineen noin 10.000 kävijää. Tapahtuman järjestää ohjelmatoimisto Nordic Live Productions OY yhdessä Vaasan Sport -liigajoukkueen kanssa.