Taapero ryhtyi maitotykiksi – äiti suivaantui syystäkin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten kanssa arki on vauhtirikasta ja usein melko sotkuistakin. Yksi pienten lasten lempileikeissä esiintyvistä elementeistä onkin monesti se, että leikin aikana sotketaan joko ruoalla, juomalla tai väriliiduilla.

Tällä kerralla videolle on tallentunut tilanne, jossa taapero on päättänyt alkaa leikkimään maitotykkiä. Videolla nähdään miten poika juo maitoa ja purskauttaa sen suustaan koiraa kohti. Koira yrittää innoissaan saada maitovanaa kiinni, mutta se kuitenkin aina laskeutuu suoraan sohvatyynylle.

Hauska leikki saa odottamattoman käänteen kun äiti huomaa mitä olohuoneessa tapahtuu. Äiti yrittää saada taaperoa lopettamaan maidolla sotkemista, mutta lopettamisen sijaan pikkupoika keksiikin alkaa jahtaamaan äitiä heitellen äidinkin päälle maitoa.