Nainen piilotti rahat mieheltään – nieli 7 000 dollaria käteistä!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolumbialainen nainen oli saanut käteisvaroja perheen lomamatkaa varten kodin elektroniikkaa myymällä. Kolmekymppinen nainen oli kuitenkin ajautunut ilmiriitoihin aviomiehensä kanssa ennen matkaa, joten hän turvautui epätoivoiseen keinoon.

Nainen oli niellyt 7.000 dollaria satasen seteleinä. Nainen kertoi Kolumbian RCN-paikallistelevisiokanavalle, että hän halusi piilottaa rahat aviomieheltään riidan päätteeksi. Osa rahoista kulkeutui luonnollisia reittejä ulos kehosta, mutta loput jouduttiin poistamaan elimistöstä kirurgisesti.

Lääkärit leikkasivat naisen suolistosta ulos yhteensä 57 sadan dollarin seteliä. Poliisi ei epäile naista käteisvarojen salakuljetusyrityksestä tai sen suunnittelemisesta, koska setelit oli nielty yksitellen. Salakuljettajat pakkaavat yleensä rahat huolellisesti ennen kätkemistä.