Parhaat vaimot tulevat kolmesta horoskooppimerkistä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Astrologian mukaan taivaankappaleiden liikkeet ja asennot voivat määritellä hyvin pitkälle ihmisen luonteen ja elämänkaaren. Planeettojen asentojen perusteella laaditaan horoskooppeja ja syntymäkarttoja, jotka tavallaan määrittelevät ihmisen kohtalon. Nyt on paljastettu parhaiten avioliittoon sopivien naisten horoskooppimerkit.

Daily Occupation -sivusto on laatinut kolmen horoskoopin listan, jonka mukaan tiettyjen eläinradan merkkien edustajat sopivat parhaiten avioliittoon ja rouvan asemaan. Ensimmäisenä listalle nousee rapu, jonka rakkaudentäyteiset tunteet ovat pyyteettömiä ja vahvoja. Rapunainen tekee kaikkensa aviomiehensä eteen. He haluavat kodikkaan ja lämpimän suhteen, lisäksi he sopivat erinomaisesti perheenäideiksi.

Oinasmerkkiä edustavat naiset saavat miehet polvilleen. He ovat äärettömän vahvoja naisia, ja tekevät kaikkensa tavoitteensa saavuttaakseen – olipa kyse vaikka avioliitosta. Oinasvaimot kuitenkin vaativat jatkuvaa suhteen kipinöintiä, joten miehen kannattaa pitää kallisarvoista vaimoaan kuin kukkaa kämmenellä. Oinasnaiset osaavat tehdä miehestään vahvemman, vastuullisemman ja huomionarvoisen. Lastensa kasvattajina oinaat ovat periksiantamattomia.

Naaraspuoliset leijonat ovat rohkeita soturinaisia, jotka omaavat uskomattoman sinnikkyyden. He vaativat rinnalleen miehen, joka on vähintään yhtä vahva. Leijonanaiset rakastuvat hyvin harvoin tavalliseen mieheen, mutta kun he rakastuvat, he rakastuvat täysillä. Leijonavaimoa lojaalimpaa olentoa saa hakea. Heidän rakkautensa on aitoa ja syvää. Leijonanaiset tekevät kaikkensa perheensä eteen.