Nainen yritti salakuljettaa heroiinia housuissaan – takamuksessa kilo huumeita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen rajaviranomaiset ovat ottaneet kiinni naisen, jonka muhkea takamus herätti viranomaisten epäilykset. Arizonan raja-asemalle Meksikon puolelta kävellen saapunut nainen omasi tavallista suuremman farkkupyllyn. Selvisi, että hän salakuljetti huumeita.

Arizonan Nogalesissa asuva 47-vuotias nainen otettiin tulliviranomaisten syyniin. Naisen pakaroihin oli kiinnitetty yhteensä reilun kilon verran heroiinia. Lastin katukauppa-arvo on noin 45.000 dollaria, eli 40.000 euroa, viranomaiset tiedottavat.

Samassa tarkastuksessa selvisi, että nainen on laiton maahanmuuttaja. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun salakuljettajat yrittävät piilottaa laittomia aineita pöksyihinsä. Kerroimme muutama kuukausi sitten New Yorkiin saapuneesta miehestä, jonka housuista löytyi viisi kiloa kokaiinia jalkoihin teipattuna.