Auts! Paris Jackson huonoiten pukeutuneiden listalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sunnuntaina vietettiin MTV Movie & TV Awards -palkintogaalaa, jonne tähdet pukeutuivat parhaimpiinsa aina päästä varpaisiin saakka. Punaisella matolla Paris Jackson pääsi kuitenkin yllättämään kaikki, koska hän näytti unohtaneen tilaisuuden pukukoodin.

Gaalailtoihin pukeudutaan yleensä näyttävästi, ja juhlavalla pukeutumisella kunnioitetaan tilaisuutta ja siellä palkittavia henkilöitä. 19-vuotias Paris Jackson päätti saapua gaalaan kuitenkin todella arkisessa asussa, jonka myötä hän joutui huonoiten pukeutuneiden listalle ja sai Daily Mail -lehden mukaan siellä ykkössijan.

Paris Jacksonilla oli jalassaan rennot ja rikkinäiset farkut, joiden lahkeet oli kääritty ylös. Naisella oli myös lyhythihainen paita ja lanteille solmittu ruutupaita. Jalkaansa hän oli valinnut kuluneet Converse-tennarit, joiden narut oli jätetty huolettomasti auki.

Splash
Splash