Seksinukkebordelleja lisää – bisnes laajenee Eurooppaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Espanjan Barcelonaan avattiin helmikuussa bordelli, jonka työntekijöinä oli pelkästään seksinukkeja. Valitettavasti bordelli suljettiin nopeasti avaamisen jälkeen, koska elävät seksityöläiset valittivat robottien vievän heidän asiakkaansa. Bordelli avattiin myöhemmin uudelleen salaisessa osoitteessa.

Seksinukkeja myyvä ja markkinoiva LumiDolls-yritys on nyt sanonut, että heidän tarkoituksenaan on avata samankaltaisia bordelleja myös muualle Eurooppaan, kuten Iso-Britanniaan. Bordellit tulevat pyörimään toimilupamenettelyn avulla. Sopimuspohjaiseen yhteistyömalliin kuuluu, että bordellissa käytetään LumiDoll-brändiä, Daily Star uutisoi.

Nuket on valmistettu termoplastisesta elastomeerista, ja niiden kerrotaan olevan erittäin aidon tuntuisia. Brasilialaisen bordellin palvelut maksavat 80 euroa tunnilta. Nuket pestään joka käyttökerran jälkeen, mutta asiakkaille suositellaan silti kondomin käyttöä.

LumiDoll